Webmasters reference Links

Mit første rigtige web job hvor jeg i en lang periode var webmaster. Siden eksisterede med farver og den lodrette menu. Desværre var den ikke kompatibel med alle typer browsere og gammelt hardware så nogle pilates elever kunne ikke bruge den. Java blev smidt ud og en ny menu bygget op. Efterhånden blev alt den gamle kode blevet revideret og skrevet om. Pilates eleverne var meget glade for designet og gennemskueligheden.

Søstersite til Kolding pilates Studio, så der er meget genbrug. Alligevel lærerigt. Det var her jeg begyndte at arbejde med søgning og optimering til google.

Silkehud var et lille søgeoptimerings eksperiment. Søgte man på pilates og Ry kom Silkes side slet ikke frem blandt de første 200 google hits. Med lidt justering på teks og meta tags kom siden blandt de første 10 hits i løbet af en måned tid. Herefter krøb den langsom opad, og toppede faktisk som nr 1 på google med de to nøgle søgeord. Jeg håber det gav kunder i butikken, og fik nogle i form der ellers ikke havde fundet stedet.

Den første hjemmeside der er opbygget helt fra grunden. Hanne og Per viller gerne have den vandrette menu, og resultatet er jeg meget tilfreds med. Der mangler stadig en hel del finpudsning.

Lene havde en hjemmeside kørende. Den har jeg hjulpet med et totalt redesign, søgeoptimering og brugervenlighed. Der er stadig tiltag der kan gøres, men den virker og det går tydeligt den rigtige vej, så Lene er glad for optimeringen.

Min datters egen hjemmeside. Jeg har kun hjulpet med en smule telefon support. Skal du bruge lækkert design så kan Sarah hjælpe dig.

Klavs Astrologi og healing hjemmeside er bygget op fra bunden. Her er stadig rigtig meget arbejde tilbage for os begge inden den kan kaldes for færdig, men den er i luften og det gør det den skal.

Min fridykker klubs hjemmeside, hvor jeg i en periode var webmaster da jeg dykkede. Siden er nu flyttet.

Webmaster Øls


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!